Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

 

 

 

 

A kapcsolat mindennek az alapja, elkerülhetetlen együttérzés, mely mindig fennáll mindennel mindenkivel! Tehát mindig kapcsolatban élünk! Szerencsére nincs sohasem senki sem egyedül, hiszen vagy testben, vagy szellemben, vagy tudatban mindenki, mindenkivel kapcsolatban van!

Ez talán a legjobb hír, amit el tudunk képzelni, bármennyire is mai világunk speciális kapcsolatrendszere maga nem térszerű háló, mind inkább egyfelé folyó információáramlás!

A kapcsolat egy meghitt dolog, amikor egy közvetlenebb érzés találkozik egy másik ismerőssel. Ez ad otthonosságot, barátságot, melegséget az egésznek!  A meghitt pillanatok közvetlenebb légköre legelőlegezi az ismerős érzelmek egymásra találását! Az egymásra találás olyan mind egy nagy kirándulás utáni hazaérkezés! A meghitt közvetlenség bizalmat eredményez, s a bizalom légköre teret ad az együtt gondolkodás együtt cselekvés természetességének! Eljön a ki nem mondott szavak, megérzett gondolatok ideje!

A kapcsolat olyan mind én! A világgal cselekedeteimen keresztül kommunikálok! A tetteim saját kimondott szavaim! Nem lehet azokat félreérteni, s nem is kell megmagyarázni! Nem kell egy szó mellé, külön megkérdezni”kezelőorvosát, gyógyszerészét!” A kapcsolataim ez által ismerősek lesznek! Megismerem magam, s megismerem a világot!

Egy pár kapcsolatot levált, a párkapcsolat!

Hermész szerint, ahogy fent úgy lent! Amint az égben az Istenek laknak, ugyanúgy a Földön is Istenek laknak! Mennyivel jobb érzés, ha valaki Isteni kvalitásokkal rendelkezve egyazon szinten tökéletes potenciális Istenekkel van körülvéve!

Ennek a fele nap- nap után teljesül! Mindenki király, s minden esemény is az!

Amit Én csinálok!

Külön – külön minden egyes király álruhában a tömegben elvegyülve éli önmaga titkos belső teljes istenségét!

Azt kívánom, hogy mindenki őszintén feddje fel Isteni méltó önmagát, s élje meg Őseink köszöntése szerint az „Adj Istent, egy Szívbéli Fogadj Istennel!

Ez az egyetlen igazság szerencsénkre elronthatatlan! Bár minden nap próbatételeket teszünk, mennyit bír! Szerencsénkre nem tudjuk felülírni az Isteni Tervet!

 

Igen. Van egy olyan kapcsolat, amiről jól el lehet beszélgetni, vitázni. De félek, az a kapcsolat amire most nagy szükségünk lenne, arról csak írni, beszélgetni, vitázni tudunk.Tele az internet a rengeteg tanítóval, akik mind a saját kisebb közösségeiket próbálják megszervezni. Egymással nem vegyülnek! Benne élünk az internet adta káprázat világban, s ezt gondoljuk valósnak! Még senki nem gondolt arra, mi van akkor, ha azt meg is kell kóstolni. Meg kell enni, mert nem marad más, mind a szeretet, amit nem leírni, megbeszélni kell.Hanem egyszerűen csak tenni, minden mást félretéve. Semmi trendiség, semmi látogatottsági index. Semmi dicsőség, csak maga az alap, a szeretet.

Félek, egy pilanaton túl, nem marad más nekünk, mind az őszinteség. Magyarázkodás mentes egyszerű őszinteség. Ez a megmérettetés nagyon közel van...

-Mindig, amikor előveszek egy bejegyzést, mert úgy érzem át kellene írni, másként kellene megfogalmazni azt, amit mindannyian egyformán érzünk, egy ismerős érzés bukkan fel bennem!

Nem lehet tökéletes az, amit megmagyarázunk! Nem lehet tökéletes, amiért szót emelünk, nem lehet az tökéletes és természetes, amiről beszélünk, mert megtörténte, figyelem felhívása egy szöveges, vagy írott helyreigazítással lesz szerintünk olyan, aminek szeretnénk!

S, ilyenkor mindig eszembe jut az a megfellebbezhetetlen egyszerűség, amit a természet -számunkra kommunikációként- tesz, hogy ugyanis, nem hívja fel magára a figyelmet! Nem mondja, ITT VAGYOK? GYERE ISMERJ MEG!

SEMI TÖBB, CSAK EGYSZERŰEN JELEN VAN!

Ez a kérdés, miként lehet ezt úgy elmondani, leírni, hogy nem mondom, s nem írom le...

               

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.